21.5.10

oh babe

aduh babe dafri, tolongin doooong. jadi ya, bsok itu pas aku datang kepadamu, tolonglah dibaca itu skripsiku. trs dipikirin enaknya gmn. trs diberi pencerahan gtu lo. jadi ga galau tiap hari. mbok jangan maen iya2 aja gtu lo. iya iya, ning bar kuwi aku mbok salah2ke nek konangan ono sing ambyar sesuk2. lah sampeyan dosen pembimbingku e. mbok aku dibimbing. ojo mung mbok kekke tandatanganmu ae. jare mbiyen aku kon sregep ben gek ndang rampung. lha piye kok sidane aku mbok kongkon nggawe sing anyar njuk bar kuwi aku mbok tinggal ning jepang. ora digawakke oleh2 meneh. mbok wingi aku dijak ngono lo. ben penak atiku. lah saiki aku mumet, ora mbok ewangi. aku dkongkon piye? dkon mikir dewe? mbledos ngko utekku. mumet ki be. arep mlayu wae lah. eh ojo ding, ngko nek aku ra bar2, aku ra iso melu all star graduation. hayaaaaaaaah. njuk aku kapan luluse? wis ra betah ning kene kiiii. wis arep minggaaaaaaaaat! ayo to, aku diewangi. golekke judul sing penak, sing apik. struktur penulisanku mbok didelok, dikandani nek ono sing ora pas. dadi wong loro ki penak...aku penak,iso nggarap penak. sampeyan yo penak, aku ben gek ndang bar, ora ngganduli sampeyan meneh. penak to? makane to, gek ndang bali keneeeeeee.

3 comments:

Mutia said...

haha. gw nyoba untuk ngertiin tulisan bhs jowo mu ini.. wahh. yg penting ngerti intinya nggii. haha

pieces of my thoughts said...

iso nggo boso jowo tho, Gya? Baru tahu... Hahahaha...

si gya gya bego said...

bwhahahahaha. iyanih, kesel gw soale! jadi keluarlah bahasa planet gw. eee aku bsa pake bs jowo joooo! eahahahah emangnya kamu ajaaa?